Grote steenweg 231 3350 Drieslinter
KITCHEN >> Koffiemachine >> Philips >> HD7865/60
Philips HD7865/60
PDF pagina
Productbeschrijving:

De nieuwe Senseo Quadrante-koffiemachine maximaliseert de koffiesmaak dankzij de innovatieve Senseo koffieboosttechnologie. De 45 aromamondstukken verspreiden het hete water optimaal over uw hele pad zodat het alle 50 koffiebonen tegelijk bereikt.

 De SENSEO-koffieboosttechnologie haalt alles uit uw padHaal alles uit uw pad dankzij de innovatieve SENSEO koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere, rijkere smaak. Het hete water wordt via 45 aromamondstukken op een verfijnde, optimale manier verspreid over de gehele SENSEO koffiepad, alle 50 koffiebonen in één keer. Daardoor kan elk stukje gemalen koffie zijn aroma's en smaken afgeven en geniet u van een rijkere, vollere smaak.Uniek koffiezetapparaat dat 2 kopjes tegelijk zetDit SENSEO koffiezetapparaat bereidt een of twee kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formatenDe lekbak is in hoogte verstelbaar, zodat het SENSEO koffiezetapparaat van Philips plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparenUw SENSEO koffiezetapparaat wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.Voor ieder wat wils dankzij een verscheidenheid aan koffiesmakenSENSEO biedt een verscheidenheid aan koffiesmaken, elk met een uitgesproken eigen nuance al naargelang uw persoonlijke voorkeur.


Behoort tot de lijn :
SENSEO
€ 104,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Automatische uitschakeling :
Capaciteit (kopjes) :8
Inhoud waterreservoir :1,2 Liter
Soort koffie :Senseo-pads
Vermogen :1450 W
Nieuwsberichten
Juni 2020
De GX brengt wat meer nuances aan in donkere beelden, en verfijnt verder de HDR-weergave. Dat alle HDMI-aansluitingen van het type 2.1 zijn maakt de tv bovendien klaar voor de nieuwste generatie spelconsoles. En speelt dat kabelkluwen of een hinderlijke tafelvoet je parten, of wens je de oled tv vlak tegen de muur te hangen, dan is deze GX de beste keuze onder oled tv’s die je in 2020 kan maken. De iets hogere prijs ten opzichte van de CX moet je er wel bijnemen.
lees meer...
Juni 2020
TP Vision maakt bekend dat de nieuwste Philips televisies overweg zullen kunnen met het draadloze audioprotocol DTS Play-Fi.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
Juni 2020
Nu het ernaar uitziet dat we onze zomervakantie vooral in eigen land en vaak in eigen tuin zullen doorbrengen, geeft Niko enkele tips om daar het beste van te maken.
lees meer...
Juni 2020
TV Vlaanderen lanceert via een eigen app een stand-alone televisiedienst voor kijkers die niet langer een abonnement voor kabeltelevisie willen afsluiten.
lees meer...
Juni 2020
De Q95T is een uitstekende 4K QLED-tv die heel wat van de mogelijkheden van het topmodel van vorig jaar overneemt en daar nog wat extra functionaliteit aan toevoegt zoals handige geluidsopties en een betere spelmodus.
lees meer...
June 2020
Hét perfecte cadeau vinden voor Vaderdag is geen makkelijke opgave.
lees meer...
Juni 2020
De nieuwe tv’s werden al in januari voor de eerste maal aangekondigd. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor, met toevoeging van nieuwe Artificial Intelligence-functionaliteit.
lees meer...
Mei 2020
Het is bijna zover. LG’s eerste 48 inch oled tv komt er aan in juni. De richtprijs van de OLED48CX6 bedraagt 1699 euro.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...