Grote steenweg 231 3350 Drieslinter
KITCHEN >> Koffiemachine >> Moulinex >> FG360D11 Subito 3 Wijnrood
Moulinex FG360D11 Subito 3 Wijnrood
PDF pagina
Productbeschrijving:

De perfecte metgezel voor de koffiepauze: maakt 10-15 kopjes in een handomdraai!Makkelijk te gebruiken koffiezetapparaat voor 10-15 kopjes met waterpeil vooraan en auto-stop na warmhoudenSubito Classique is de perfecte metgezel voor de koffiepauze: maakt 10-15 kopjes in een handomdraai. Verhoogd gebruiksgemak dankzij de draaiende filterhouder zodat u rechtstreeks toegang hebt tot het waterreservoir en de filterhouder. Zichtbare waterpeilindicator vooraan op het apparaat.Met de O/I knop met indicatielampje kunt u de cyclus op elk moment onderbreken wanneer u maar wil. De ongeduldigen onder ons kunnen dankzij het antidrup-systeem op elk moment van de cyclus een kopje koffie inschenken. Voor wie tijd heeft, houdt de auto-off functie de koffie nog 30 minuten warm.De Subito Classique koffiezet is eenvoudig en efficiënt te gebruiken. Hij heeft alles wat u nodig hebt om ieder van ons een heerlijk kopje koffie uit te schenken. 


Behoort tot de lijn :
SUBITO
€ 39,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembare filterhouder :
Capaciteit (kopjes) :15
Druppelstop :
Inhoud waterreservoir :1,25 Liter
Soort koffie :Gemalen koffie
Vermogen :1000 W
Voorverwarmplaat kopjes :
Zichtbaar waterpeil :
Nieuwsberichten
Juni 2020
De GX brengt wat meer nuances aan in donkere beelden, en verfijnt verder de HDR-weergave. Dat alle HDMI-aansluitingen van het type 2.1 zijn maakt de tv bovendien klaar voor de nieuwste generatie spelconsoles. En speelt dat kabelkluwen of een hinderlijke tafelvoet je parten, of wens je de oled tv vlak tegen de muur te hangen, dan is deze GX de beste keuze onder oled tv’s die je in 2020 kan maken. De iets hogere prijs ten opzichte van de CX moet je er wel bijnemen.
lees meer...
Juni 2020
TP Vision maakt bekend dat de nieuwste Philips televisies overweg zullen kunnen met het draadloze audioprotocol DTS Play-Fi.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
Juni 2020
Nu het ernaar uitziet dat we onze zomervakantie vooral in eigen land en vaak in eigen tuin zullen doorbrengen, geeft Niko enkele tips om daar het beste van te maken.
lees meer...
Juni 2020
TV Vlaanderen lanceert via een eigen app een stand-alone televisiedienst voor kijkers die niet langer een abonnement voor kabeltelevisie willen afsluiten.
lees meer...
Juni 2020
De Q95T is een uitstekende 4K QLED-tv die heel wat van de mogelijkheden van het topmodel van vorig jaar overneemt en daar nog wat extra functionaliteit aan toevoegt zoals handige geluidsopties en een betere spelmodus.
lees meer...
June 2020
Hét perfecte cadeau vinden voor Vaderdag is geen makkelijke opgave.
lees meer...
Juni 2020
De nieuwe tv’s werden al in januari voor de eerste maal aangekondigd. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor, met toevoeging van nieuwe Artificial Intelligence-functionaliteit.
lees meer...
Mei 2020
Het is bijna zover. LG’s eerste 48 inch oled tv komt er aan in juni. De richtprijs van de OLED48CX6 bedraagt 1699 euro.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...